Waarom een APK keuring belangrijk is? - Autobedrijf Vugts
  • Ma - Za 9:00 - 17:00
  • Wim Rotherlaan 1, 5051JS, Goirle, Noord-brabant, Nederland.
  • +31 622988901

Eerlijke, deskundige én snelle APK

APK Keuring in Goirle

In Nederland is het verplicht dat iedere auto die minimaal 3 jaar oud is jaarlijks gekeurd wordt. Tijdens de Algemene Periodieke Keuring (APK) controleren onze keurmeesters jouw auto op verschillende punten. Zo worden eventuele mankementen tijdig gevonden, wat je uiteindelijk veel geld in onderhoud kan schelen. APK Station Goirle is een neutraal APK station en zal altijd na afloop van de APK een rapport verstrekken. Hieruit volgt of de auto is goedgekeurd of dat er mankementen zijn die verholpen moeten worden.

APK bij APK Station Goirle

Wij bij APK Station Goirle zijn een RDW gecertificeerd bedrijf voor het uitvoeren van APK keuring voor je auto. Voor de benzine, diesel en zelfs elektrische auto’s kun je bij ons terecht voor professionele zorg voor jouw auto. Ook is het mogelijk om jouw camper, verlaagde of verlengde auto apk te keuren op onze gelijkvloers bruggen.

Loopt je APK binnenkort af? Je auto kan tot aan twee maanden voorafgaand aan verloop van de APK worden gekeurd. Plan nu snel en gemakkelijk een afspraak in via de afspraak module of neem contact op via telefoonnummer 013-5342557 of mail naar info@autobedrijfvugts.nl

Apk keuring combineren?

Is uw auto toe aan een apk keuring en wilt u de auto, camper of bedrijfsbus ook meteen een kleine of grote beurt geven? Deze combinatie is mogelijk! Neem hiervoor gerust contact met ons op via telefoonnummer (013) 534 25 57 of mail naar info@autobedrijfvugts.nl voor de mogelijkheden.

Onze sterke punten

Wij zijn een onafhankelijk garage bedrijf voor jong en oud.

Onderhoud voor alle merken

Altijd een duidelijke prijsopgave

Ook te combineren met APK

Geen onverwachte kosten